Laadpalen
voor je hotel

Wil jij altijd de beste service voor je gasten? Zorg dan voor één of meerdere laadpalen bij jouw hotel. We helpen je met een advies en de keuze voor beste optie in laadpalen. Zo gaan jouw gasten met een elektrische auto, altijd energiek op weg en werk jij met jouw hotel mee aan duurzame mobiliteit.

Voordelen van load up laadpalen bij je hotel

Een volle accu

Je gasten, werknemers én jijzelf zijn verzekerd van een volle accu

Klantvriendelijk

Jij biedt je gasten een stukje duurzaam conform, goed bezig!

Milieubewust

Jij draagt met de laadpalen bij je hotel bij aan het milieu en een groenere toekomst!

Een laadpaal bij je hotel. Zo werkt het

Een goed advies bij de keuze voor een laadpaal is afhankelijk van de situatie. Zo is de capaciteit van je hotel van belang voor het bepalen van het benodigde aantal laadpalen. Ook is het verstandig om rekening te houden met laadpalen die geschikt zijn voor een diversiteit aan elektrische auto’s. Zo hoef je gasten die hun elektrische auto willen opladen niet te teleur te stellen. Voor gasten die wat komen eten en drinken zonder overnachting kan het verstandig zijn om één of meerdere snelle laadpalen met hoog vermogen te plaatsen. Zo kunnen deze gasten na het eten met een volle accu de weg op.

Onze laadpalen voor hotels

Weten welke laadpaal het best past bij jouw situatie? Laat je adviseren door één van onze energieke experts!

Een extra stukje gastvrijheid

Door de toenemende populariteit van elektrische auto’s is het hebben van een laadpaal bij je hotel een goede investering voor de toekomst. Steeds meer automerken werken toe naar een volledig elektrisch aanbod. Een gast met een elektrische auto wil natuurlijk niet aangewezen zijn op een publieke laadpaal. Steeds meer boekingsplatformen vermelden de aanwezigheid van een laadpaal in hun overzichten. Ook gasten, die op doorreis zijn zullen een voorkeur hebben voor een hotel met laadmogelijkheid. Daarom is een laadpaal van load up niet alleen functioneel, maar ook zeker een extra stukje gastvrijheid wat jij je gasten aan kunt bieden.

Advies van een energieke specialist

We geven je graag een vrijblijvend advies bij het maken van de keuze voor de juiste laadpaal.

Ik wil advies

Vragen over producten van load up?

Stel je vraag aan één van onze energieke specialisten per e-mail info@loadup.nl of bel +31 6 23 43 26 37

Stel een vraag